Entrevistes/Monogràfics

Viatge a llatinoamèrica. Amb la Sílvia per Chiapas, Guatemala, El Salvador, Nicaragua i Colombia, les seves lluites i les seves comunitats.

Contra el TAV a Euskal Herria (La Setmana Tràgica). Aprofitant la xerrada que realitzaven a l’Ateneu Llibertari del Berguedà , vam poguer entrevistar alguns d’ells als estudis de Radio Pinsania.

Berguedà amb el poble saharauí (La setmana tràgica). Entrevista a la Caravana Alternativa del Berguedà amb el poble saharauí.

Teatraviesas (La Setmana Tràgica). Entrevista a aquest col.lectiu de teatre de l’oprimit de Barcelona.

Assemblea Llibertària U.B.(La Setmana Tràgica). Entrevista a membres de l’assemblea llibertària de la U.B.al voltant d’aquest col.lectiu, la F.E.L.(Federació d’Estudiants Llibertàries) i les lluites a la Universitat.

Enric Duran (La setmana tràgica) . Altrament conegut com a Robin Bank) parlem amb ell de la seva expropiació a desenes d’entits bancàries, de les propostes sobre el decreixement econòmic i la crisis del capitalisme.

Viatge a Chiapas (La setmana tràgica). Conversa amb la nostra companya Anna sobre lluites i resistències desde l’altre continent.

Ondarroa. Il.legalitzats (La setmana tràgica) . Parlem sobre la il.legalització de les candidatures municipals de l’esquerra abertzale.

Mohamed,Sàhara (La setmana tràgica). Entrevista amb un noi d’Al-Aiun sobre els fets viscuts en primera persona al voltant del campament de protesta i la repressió viscuda.

Amadeu Casellas (La setmana tràgica).Després de tres dècades de lluita dins les presons ens explica la seva experiència i la realitat penitenciària a Catalunya.

Les presons del franquisme (La setmana tràgica). Parlem amb l’Antonio Nieto sobre la seva militància al FRAP, els seus anys de presó, la fuga de Segovia i la memòria antifranquista.

Dani El Rojo (La setmana tràgica). Parlem amb ell sobre una part de la seva biografia vital: Drogues, atracaments, presó, “reinserció”…

El Maquis anarquista (La setmana tràgica). Parlem sobre aquest fenòmen tan Berguedà i universal amb el company Valentí.

Josep Cònsola (La setmana tràgica). Crítica al capitalisme d’un obrer metalúrgic des de la seva experiència política i social. Parlem amb ell de la naturalesa i causes de la crisi capitalista.

Economia critica (La setmana tràgica). Parlem amb en Joan Junyent, del seminari d’economia crítica Taifa sobre crisi, Unió Europea, euro…

Kan Pascual. Okupació rural (Veus de la terra)

Can Bofill. Agroecologia a Collserola(Veus de la terra)

Pepe i Urbana. Autonomia obrera (Veus de la terra)

Pau i Hernan.Barri de Sants (Veus de la Terra)

Ateneu Llibertari del Berguedà.15 anys (Veus de la Terra)

Bakari, Ahmed i Abdulai. Migrants a Berga (Veus de la Terra)

Jaume Mascaró. Teatre i Ritualitat (Veus de la Terra)

Prou Sal!Sallent (Veus de la Terra)

Uruguay. De tupamaros…(Veus de la Terra)

David-Kluxen-. Batalletes metropolitanes(Veus de la Terra)

El Kurdistan i la Revolució de Rojava (xerrada a l’Ateneu Llibertari del Berguedà)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s