Entrevistes/Monogràfics

Viatge a llatinoamèrica. Amb la Sílvia per Chiapas, Guatemala, El Salvador, Nicaragua i Colombia, les seves lluites i les seves comunitats.

Contra el TAV a Euskal Herria (La Setmana Tràgica). Aprofitant la xerrada que realitzaven a l’Ateneu Llibertari del Berguedà , vam poguer entrevistar alguns d’ells als estudis de Radio Pinsania.

Berguedà amb el poble saharauí (La setmana tràgica). Entrevista a la Caravana Alternativa del Berguedà amb el poble saharauí.

Teatraviesas (La Setmana Tràgica). Entrevista a aquest col.lectiu de teatre de l’oprimit de Barcelona.

Assemblea Llibertària U.B.(La Setmana Tràgica). Entrevista a membres de l’assemblea llibertària de la U.B.al voltant d’aquest col.lectiu, la F.E.L.(Federació d’Estudiants Llibertàries) i les lluites a la Universitat.

Enric Duran (La setmana tràgica) . Altrament conegut com a Robin Bank) parlem amb ell de la seva expropiació a desenes d’entits bancàries, de les propostes sobre el decreixement econòmic i la crisis del capitalisme.

Viatge a Chiapas (La setmana tràgica). Conversa amb la nostra companya Anna sobre lluites i resistències desde l’altre continent.

Ondarroa. Il.legalitzats (La setmana tràgica) . Parlem sobre la il.legalització de les candidatures municipals de l’esquerra abertzale.

Mohamed,Sàhara (La setmana tràgica). Entrevista amb un noi d’Al-Aiun sobre els fets viscuts en primera persona al voltant del campament de protesta i la repressió viscuda.

Amadeu Casellas (La setmana tràgica).Després de tres dècades de lluita dins les presons ens explica la seva experiència i la realitat penitenciària a Catalunya.

Les presons del franquisme (La setmana tràgica). Parlem amb l’Antonio Nieto sobre la seva militància al FRAP, els seus anys de presó, la fuga de Segovia i la memòria antifranquista.

Dani El Rojo (La setmana tràgica). Parlem amb ell sobre una part de la seva biografia vital: Drogues, atracaments, presó, “reinserció”…

El Maquis anarquista (La setmana tràgica). Parlem sobre aquest fenòmen tan Berguedà i universal amb el company Valentí.

Josep Cònsola (La setmana tràgica). Crítica al capitalisme d’un obrer metalúrgic des de la seva experiència política i social. Parlem amb ell de la naturalesa i causes de la crisi capitalista.

Economia critica (La setmana tràgica). Parlem amb en Joan Junyent, del seminari d’economia crítica Taifa sobre crisi, Unió Europea, euro…

En cerca de refugi . Parlem amb la Sara i l’Arnau sobre la seva experiència d’autoorganització als camps de refugiats de Grècia i la acollida europea.

Kan Pascual. Okupació rural (Veus de la terra)

Can Bofill. Agroecologia a Collserola(Veus de la terra)

Pepe i Urbana. Autonomia obrera (Veus de la terra)

Pau i Hernan.Barri de Sants (Veus de la Terra)

Ateneu Llibertari del Berguedà.15 anys (Veus de la Terra)

Bakari, Ahmed i Abdulai. Migrants a Berga (Veus de la Terra)

Jaume Mascaró. Teatre i Ritualitat (Veus de la Terra)

Prou Sal!Sallent (Veus de la Terra)

Uruguay. De tupamaros…(Veus de la Terra)

David-Kluxen-. Batalletes metropolitanes(Veus de la Terra)

El Kurdistan i la Revolució de Rojava (xerrada a l’Ateneu Llibertari del Berguedà)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s